Powerteam Training

Direct contact

Heeft u vragen over Powerteam of heeft u interesse in een training belt u dan:
055 - 526 38 50

 

Nieuws uit de organisatie

Powerteam Training is de naam waaronder Powerteam Personal Training en Powerteam Computer Training hun trainingen aanbieden. Powerteam Training levert ook de trainingen voor zusterbedrijf Powerteam Testing. Voor informatie over Powerteam Testing zie de website.

 

Contactgegevens

Powerteam Training
Bartelsweg 75
7311 DJ Apeldoorn
T  055 - 526 38 50
F  055 - 201 01 02
E  info@powerteam-training.nl

 

Computertraining?

www.powerteam-ct.nl is de website van zusterbedrijf Powerteam Computer Training.
Powerteam Computer Training

Rick van Vreeden

Didactische training voor parttime docenten

 

Voor wie?

Specialistische en senior medewerkers, die over, voor uw bedrijf of organisatie, unieke of bijna unieke kennis en/of vaardigheden beschikken en deze wensen te delen met hun collega’s of opvolgers.

Wat is het?

U bent specialist op uw terrein en hebt er plezier in uw collega's te helpen, maar .... steeds weer dezelfde vragen beantwoorden, dezelfde vaardigheden oefenen bij steeds weer andere mensen ... Is dat op den duur nog wel leuk? Ook uw werkgever denkt er zo over, maar dan vanuit bedrijfseconomisch perspectief. Dat kan eenvoudiger en zeker efficiŽnter. De remedie is gelegen in uw bijscholing tot parttime docent. U en werkgever hebben daar baat bij en meestal ook plezier in.

Het principe “learning by doing” is uitdrukkelijk van toepassing. Wij gaan uit van uw praktijk en werken samen met u aan een versterking van die praktijk. Korte theoretische onderdelen worden gevolgd door praktijkopdrachten. Het geven van herkenbare feedback aan elkaar levert veel verdieping en daarnaast gelijkschakeling van methodieken. Tijdens de training verzorgt iedere deelnemer een korte oefenles op het eigen vakgebied. Deze oefenles wordt opgenomen op DVD (t.b.v. zelfreflectie) en tijdens de les geŽvalueerd met de groep. Indien noodzakelijk maken wij tevens gebruik van de inzet van trainingsacteurs.

Resultaat?

  • U bent grondig voorbereid op het overdragen van uw kennis en vaardigheden op uw collega’s.
  • Bedrijfsspecifieke kennis en ervaring wordt doorgegeven aan de opvolgende generatie.
  • In tijden van neergang zorgen seniormedewerkers er voor dat er geen kennisgat hoeft te ontstaan als alles weer goed komt.

Programma onderdelen?

  • Voorbereidingsmodel op basis waarvan docenten cursussen en lessen eenvoudig kunnen voorbereiden
  • Leerprincipes (hoe maak je lessen voor collega’s interessant).
  • Leerstijlen (hoe leren mensen en hoe speel je er op in).
  • Werkvormen en hulpmiddelen.
  • Groepsdynamica (met name vraagstukken rond motivatie en het omgaan met individuele cursisten in de groep en met processen in de groep).

Trainer?

Uw trainer is Rick van Vreeden.

Vorm en duur?

Training: 4 dagen in 4 weken.

Investering?

Vraag naar onze incompany prijzen

Categorie?

Didactische trainingen

 

 

Voor meer informatie of vragen over deze training kunt u contact met ons opnemen of mailen naar info@powerteam-training.nl.